Despre Mine

Piele perfectă după fiecare tratament - Beauty Therapies By Carmen Crăciun

Carmen Crăciun

Cine sunt eu?

Totul a pornit dintr-un vis, din școala generală îmi doream sa fac cosmetică, vedeam fetele la televizor la diverse reclame la saloane și știam ca e ceva ce aș vrea să urmez și mi-ar plăcea să fac.

În anul 2014 ajung în București și încep timp de 6 luni Școala de Cosmetică "Christine Valmy". Încă din ultimele luni de școală îmi încep activitatea ca electrologist la un Centru de Epilare Definitivă prin Electroliză(singura metodă de epilare 100% Definitivă pentru orice tip de păr), unde o perioadă de 3 ani lucrez pe această metodă și nu numai. Începe specializarea mea pe terapii cu Oxigen, IPL, SPL, Microdermabraziune cu Cristale de Corondum și Electroliza, fiind principala activitate.

Ulterior ajung să colaborez cu un alt centru care face parte dintr-o rețea mare de centre de epilare din România și aici trainingurile oferite au fost pentru Terapii cu Led, tratamente de curățare cu ajutorul ultrasunetelor, tratamente cu IPL (pe gheață și gel).

În paralel particip la seminarii pentru terapii de înfrumusețare cu diverse firme de cosmetice, aprofundez detalii și tehnici despre ce este nou și inovativ în piața de Estetică.

Reușesc în paralel să fac un Curs De Masaj Somatic, care durează 3 luni, în special pentru masajul facial pe care îl ofer la final de tratament facial.

Din dorința de avansare spre partea de laser (Diode, Alexandrite, ND-YAG), ajung la un centru de Epilare PROGRESIV DEFINITIVĂ cu Laser, unde încep trainingul pe unul din aceste dispozitive și efectiv tratamentele.

După o perioadă, acumulând informații și din dorința de a fi mai aproape de casă, am decis că cel mai bine ar fi să pun în aplicare pentru mine ceea ce știu și asa ia naștere primul meu Centru De Epilare în 2018, devenit acum Beauty Therapies By Carmen Crăciun!

În acești ani însă nu am încetat sa învăț și să mă documentez, ba chiar mai mult, am făcut și o școală de asistent medical generalist, pentru o mai bună calitate a serviciilor oferite, pentru că îmi doresc ce e mai bun pentru voi.

În anul 2023, februarie, absolv și certificările de Lash Lamination și Brow Lamination.

Pasiunea mea pentru estetica pielii mă indeamnă să caut perfecțiunea după fiecare tratament realizat.

Specializările Mele

Am căutat să-mi inbunătațesc continuu tehnica și rezultatele obținute, călătorie validată prin diplomele și certificările obținute.

SPECIALIST EPILARE DEFINITIVĂ
ASISTENT MEDICAL GENERALIST
SPECIALIST LAMINARE GENE ȘI SPRÂNCENE
ESTETICIAN
ELECTROLOGIST
TEHNICIAN MASEUR
services-image
Contactează-ne
pe WhatsApp